Mirror glaze cake

Mirror glaze cake

3.9 15 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 7u. 55min
16 portions

Ingrediënten

  • shelled unsalted pistachio nuts
    10 - 20 g
Cocoa-coconut cake base
  • vegetable oil for greasing
  • unsalted butter cut into pieces
    110 g
  • Chocolate Ripple biscuits™
    200 g
  • desiccated coconut
    50 g
Chocolate mousse
  • titanium strength gelatine leaves
    3
  • chilled water for soaking
  • milk chocolate broken into pieces
    600 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    700 g
  • Irish cream liqueur
    180 g
Mirror glaze
  • titanium strength gelatine leaves
    4
  • chilled water for soaking
  • white chocolate broken into pieces
    350 g
  • water room temperature
    150 g
  • white sugar
    300 g
  • sweetened condensed milk
    200 g
  • food colouring (red - see Tips)
    1 - 2 teaspoons
  • macarons of choice, for decorating (see Tips)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 115.8 mg
Eiwitten 8.2 g
Calorieën 3097.2 kJ / 737.4 kcal
Vetten 48.8 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 30.5 g
Koolhydraten 70.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...