Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 20 g shelled unsalted pistachio nuts
Cocoa-coconut cake base
- vegetable oil, for greasing
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g Chocolate Ripple biscuits™
- 50 g desiccated coconut
Chocolate mousse
- chilled water, for soaking
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 600 g milk chocolate, broken into pieces
- 700 g pouring (whipping) cream
- 180 g Irish cream liqueur
Mirror glaze
- chilled water, for soaking
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 350 g white chocolate, broken into pieces
- 150 g water, room temperature
- 300 g white sugar
- 200 g sweetened condensed milk
- 1 - 2 teaspoons food colouring (red - see Tips)
- macarons of choice, for decorating (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3097.2 kJ / 737.4 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 48.8 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 115.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate volcanos
55 min
Bee sting cake
6 Std. 50 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10 min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Profiteroles
2h
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Neapolitan ice cream cake
21sa 10 dk
Royal icing (sugar glaze)
5min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Chocolate truffle cake
2j 15 menit