Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 237.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Marble cake
2h
Profiteroles
2h
Angel cake
5óra 15p
Triple chocolate layer cake
5 godz. 20 min
Raspberry chiffon cake
5óra 15p
Ricotta fruit tart
1h 30min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Raspberry and lemon flan
1h
Golden baklava
25 godz. 25 min