Brioche fruit tarts

Brioche fruit tarts

4.1 30 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
18 portions

Ingrediënten

Brioche base
  • oil for greasing
  • milk
    40 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • white sugar
    1 tsp
  • plain flour
    350 g
  • eggs
    4
  • salt
    1 tsp
  • salted butter cut into cubes (1 cm)
    170 g
Crème pâtissière
  • milk
    420 g
  • white sugar to taste
    110 g
  • plain flour
    45 g
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
Fruit toppings
  • fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
    4 - 5
  • fresh strawberries cut into thin slices
    250 - 300 g
  • ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges
    4 - 5
  • jam of choice, warmed, for glazing

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 237.7 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 1076.7 kJ / 256.4 kcal
Vetten 10.6 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraten 32.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...