Apparaten en accessoires
Brioche fruit tarts
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
18 portions
Ingrediënten
Brioche base
-
oil for greasing
-
milk40 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
plain flour350 g
-
eggs4
-
salt1 tsp
-
salted butter cut into cubes (1 cm)170 g
Crème pâtissière
-
milk420 g
-
white sugar to taste110 g
-
plain flour45 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
Fruit toppings
-
fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)4 - 5
-
fresh strawberries cut into thin slices250 - 300 g
-
ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges4 - 5
-
jam of choice, warmed, for glazing
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
237.7 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1076.7 kJ /
256.4 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
32.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Angel cake
5u. 15min
Panna cotta
6u. 15min
Fraisier sponge
30u.
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Beetroot and avocado eggs
88u.
Paris Brest
6u. 40min
Granini slice
2u. 15min
Spanish flan
7u. 55min
Fresh Fruit Tarts
7u. 5min
Apricot Danish slice
40min
Spiced cherry brioche wreath
2u. 20min
Milk bread (Challah)
2u. 20min