Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mascarpone cream
- 3 eggs, separated
- 120 g caster sugar
- 250 g mascarpone cheese
Chocolate
- 30 g dark chocolate, broken into pieces
Coffee syrup
- 150 g strong brewed espresso coffee
- 70 g dry Marsala wine
- 40 g raw sugar
Assembly
- 150 g savoiardi biscuits
- 200 g full cream milk
- 1 tbsp Dutch cocoa powder
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1789.5 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 99.6 mg
Alternatieve recepten
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Fig and maple bourbon fizz
168 Std. 20 Min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3h 35min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min