Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roulade
- 60 g salted butter
- 50 g Gruyère cheese
- 3 eggs, separated
- 120 g water
- 40 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sweet paprika
- 1 pinch salt
- 1 pinch fresh ground black pepper
Cheese filling
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g goat's milk feta, cut into pieces
- 100 g cream cheese
- 10 sprigs fresh chives
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 475.1 kJ / 113.1 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 158.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1h 10min
Rosewater madeleines
30 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Spring frittata
1h 15min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Easy Cheese Souffles
1h
Hearts entwined loaf
1 godz. 55 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min