Spinach and smoked salmon roulade

Spinach and smoked salmon roulade

4.8 49 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 35min
15 portions

Ingrediënten

Spinach roulade
  • eggs seperated
    4
  • frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed
    200 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tsp
Smoked salmon filling
  • fresh dill fronds only
    5 sprigs
  • cream cheese softened
    350 g
  • horseradish cream to taste
    20 - 30 g
  • smoked salmon thinly sliced
    200 - 300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 418.2 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 493.4 kJ / 117.5 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraten 0.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...