Apparaten en accessoires
Spinach and smoked salmon roulade
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 35min
15 portions
Ingrediënten
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
418.2 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
493.4 kJ /
117.5 kcal
Vetten
8.8 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
0.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury Christmas
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pistachio cream
15min
Poppy seed strudel with crumble topping
3u. 15min
Poppy seed torte
5u.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1u. 20min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Pistachio cream madeleines
24u. 35min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2u.
Baked Cabbage Pierogis
2u. 30min
Tuna dip
15min
Polenta with Ratatouille
1u. 20min
Prawn saganaki with feta
35min