Apparaten en accessoires
Spinach and smoked salmon roulade
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 35min
15 portions
Ingrediënten
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
418.2 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
493.4 kJ /
117.5 kcal
Vetten
8.8 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
0.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury Christmas
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2u. 40min
Almond and pear tart
40min
Goat's cheese feta roulade
2u. 45min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1u. 20min
Baked salmon cheesecake
26u. 35min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Smoked salmon mousse
5min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1u.
Tuna dip
15min