Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach roulade
- 4 eggs, seperated
- 200 g frozen spinach, defrosted, drained and excess moisture removed
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
Smoked salmon filling
- 5 sprigs fresh dill, fronds only
- 350 g cream cheese, softened
- 20 - 30 g horseradish cream, to taste
- 200 - 300 g smoked salmon, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 493.4 kJ / 117.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 418.2 mg
Alternatieve recepten
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Brutti ma buoni
4h 40min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Smoked salmon mousse
5min