Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- gluten free flour, to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529.6 kJ / 365.6 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 149.6 mg
Alternatieve recepten
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2h 45min
Almond chocolate mousse
35min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1 Std. 30 Min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1 Std. 10 Min
Gingerbread House
1 Std. 10 Min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50 Min
Baklava
1 Std. 10 Min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 Min