Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- gluten free flour, to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529.6 kJ / 365.6 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 149.6 mg
Alternatieve recepten
Lime and coconut mini bundts
Ninguna valoración
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten-Free Bagels
1 Std. 50 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Gluten-free mini pizzas
2 Std.
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min