Grilled Fish with Mango Sambal

Grilled Fish with Mango Sambal

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)
    2
  • salt
    2 ½ tsp
  • lime juice only
    1
  • mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves
    250 g
  • shallot
    30 g
  • garlic clove
    15 g
  • red curly chillies cut in halves
    60 g
  • bird's eye chilli (cili padi)
    20 g
  • tomato cut in quarters
    1
  • shrimp paste
    1 tsp
  • chicken stock powder
    ½ tsp
  • sugar
    1 tbsp
  • cooking oil plus extra to brush
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1673 mg
Eiwitten 82 g
Calorieën 2851 kJ / 682 kcal
Vetten 12 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...