Apparaten en accessoires
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
12 pieces
Ingrediënten
Starter dough
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour130 g
Dough
-
sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
milk60 g
-
unsalted butter room temperature70 g
-
eggs2
-
dried instant yeast4 tsp
-
orange blossom water (see Tips)30 g
-
baker's flour450 g
-
sea salt1 pinch
Assembly and decoration
-
egg beaten1
-
mixed glacé fruit100 - 150 g
-
flaked almonds30 g
-
sugar (moistened with a few drops of water)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
41.1 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
1461.6 kJ /
349.3 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
60.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Angel cake
5 Std. 15 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Piernik (Polish honey cake)
2 Std. 50 Min
Oaxacan Chocolate Brownies
40 Min
Cheesecake (No-Bake)
5 Std. 30 Min
Chocolate Banana Cream Pie
40 Min
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Raspberry chiffon cake
5 Std. 15 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Keine Bewertungen
Vegan Vanilla Frosting
5 Min
Blueberry Breakfast Buns
3 Std. 30 Min