Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter dough
- 80 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 130 g baker's flour
Dough
- 120 g sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 orange, zest only, no white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, room temperature
- 2 eggs
- 4 tsp dried instant yeast
- 30 g orange blossom water (see Tips)
- 450 g baker's flour
- 1 pinch sea salt
Assembly and decoration
- 1 egg, beaten
- 100 - 150 g mixed glacé fruit
- 30 g flaked almonds
- 50 g sugar (moistened with a few drops of water)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1461.6 kJ / 349.3 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 41.1 mg
Alternatieve recepten
Lemon and parsley juice
5 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Geen beoordelingen
Chicken Mole Verde
Geen beoordelingen
Zebra bundt
1 godz. 10 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5 Std.
Orange Buttermilk Chess Pie
4 Std. 15 Min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3h 50min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Cheese Sticks
55 min