Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter dough
- 80 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 130 g baker's flour
Dough
- 120 g sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 orange, zest only, no white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, room temperature
- 2 eggs
- 4 tsp dried instant yeast
- 30 g orange blossom water (see Tips)
- 450 g baker's flour
- 1 pinch sea salt
Assembly and decoration
- 1 egg, beaten
- 100 - 150 g mixed glacé fruit
- 30 g flaked almonds
- 50 g sugar (moistened with a few drops of water)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1461.6 kJ / 349.3 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 41.1 mg
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2h 10min
Wholemeal pide
1 Std. 35 Min
Banana, Strawberry and Citrus Juice
10min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Quince tart
1h 10min
Vegetable liquid stock (TM5)
3 Std. 15 Min
Cheese spread
1h
Crêpes with herbs
1h
Lemon Avocado Sauce
35 Min
Hearts entwined loaf
1h 55min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min