Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter dough
- 80 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 130 g baker's flour
Dough
- 120 g sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 orange, zest only, no white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, room temperature
- 2 eggs
- 4 tsp dried instant yeast
- 30 g orange blossom water (see Tips)
- 450 g baker's flour
- 1 pinch sea salt
Assembly and decoration
- 1 egg, beaten
- 100 - 150 g mixed glacé fruit
- 30 g flaked almonds
- 50 g sugar (moistened with a few drops of water)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1461.6 kJ / 349.3 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 41.1 mg
Alternatieve recepten
Focaccia
3h
Vegan Danish Pastries
1 Std. 15 Min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Banana bread
1h 40min
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10 Std. 15 Min
Kashta cream
10 dk
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Semolina custard
20min
Salmorejo
2sa 10 dk