Compatibele versies
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 360 g plum tomatoes (6 tomatoes)
- 500 g aubergines (1-2 pieces)
- 250 g mozzarella (2 balls)
- 6 slices smoked salmon (120-130 g)
- 1 plain yoghurt
- 1 tsp mustard
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves, for decoration
- 30 g slivered almonds, toasted, for decoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pineapple parcels
Geen beoordelingen
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Salmon tartare
10 Min
Baked falafel kofta
Geen beoordelingen
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Crema catalana
40 min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Steak tartare
30min
Gazpacho
1 Std. 15 Min