Compatibele versies
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 360 g plum tomatoes (6 tomatoes)
- 500 g aubergines (1-2 pieces)
- 250 g mozzarella (2 balls)
- 6 slices smoked salmon (120-130 g)
- 1 plain yoghurt
- 1 tsp mustard
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves, for decoration
- 30 g slivered almonds, toasted, for decoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Almond briouats with honey and sesame seeds
2 godz.
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Steak tartare
30 min
Salmon tartare
10min
Yoghurt cake
1h 40min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Crema catalana
40min