Compatibele versies
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 360 g plum tomatoes (6 tomatoes)
- 500 g aubergines (1-2 pieces)
- 250 g mozzarella (2 balls)
- 6 slices smoked salmon (120-130 g)
- 1 plain yoghurt
- 1 tsp mustard
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves, for decoration
- 30 g slivered almonds, toasted, for decoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel (flan)
3h
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Salmon tartare
10min
Whisked egg whites
5 dk
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Baked falafel kofta
Geen beoordelingen
Tuna mousse
10min
Trout mousse
5 dk
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10min
Browned Turkey Cubes
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min