Apparaten en accessoires
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
17.09 g
Calorieën
1074 kJ /
257 kcal
Vetten
18.14 g
Vezels
2.52 g
Koolhydraten
6.36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Deliciously Light
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Minestrone
45min
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Chicken galantine with dill yoghurt
3u. 25min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Strawberry ice cream bars
12u. 15min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1u.
Creamed spinach
15min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Mushroom pastry
45min
Fennel digestive
10min
Courgette omelette
40min
Borscht
50min