Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (5 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter, diced
- 250 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 650 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g fresh spinach leaves
- 40 g double cream
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- extra virgin olive oil, for drizzling
- baguette, sliced, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1899 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Mushroom Risotto
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min