Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (2 cm)
- 30 g tomato purée
- 3 tomatoes, diced
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 760 g water
- 1 Tbsp dried marjoram
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp caraway seeds
- 1 dried bay leaf
- Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g red peppers, sliced (1 cm)
- 200 g green peppers, sliced (1 cm)
- crusty bread, for serving
- fresh oregano, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2067 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Chicken Étouffée
45min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Smoky Pork and Beans
3h
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Garlic Turkey Stew
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Beef Goulash
2h 45min
Goulash soup
2h 35min