Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
- 4 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 20 g plain flour
- 350 g water
- 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
-
2
sprigs fresh thyme
of fresh rosemary -
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1655 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Peppers and Rice
1h
Beef Goulash Soup
1h 15min
Chicken Étouffée
45 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 min
Grisons Barley Soup
55 min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30 min