Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
- 4 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 20 g plain flour
- 350 g water
- 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
-
2
sprigs fresh thyme
of fresh rosemary -
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1655 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Peppers and Rice
1h
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Grisons Barley Soup
55min
Janek's Chicken Soup
2h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Sweet Breakfast Bread
1h 30 min