Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g pickled gherkins, peeled, cut in pieces
- 100 g carrots, peeled, sliced
- 100 g onions, quartered
- 30 g vegetable oil
- 70 g tomato purée
- 300 g chicken hearts (see tip)
- 30 g pearl barley, rinsed, drained
-
1000
g chicken broth
of 1000 g water - ½ tsp fine sea salt
- 300 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), diced (1 cm)
- 10 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
-
10
g fresh dill, roughly chopped, for garnishing
of 10 g fresh parsley, roughly chopped, for garnishing - 60 g sour cream, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Potato Pancakes
45 Min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Polenta
50 Min
Octopus and Potato Salad
40 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Grisons Barley Soup
55 Min
Borscht
50 Min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h