Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g celery, cut in pieces
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 1200 g water
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp dried marjoram (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Garlic Turkey Stew
45 Min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Potato Pancakes
45 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1h 5min
Borscht
50 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min