Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g celery, cut in pieces
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 1200 g water
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp dried marjoram (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Pancakes
45min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Grisons Barley Soup
55min
Garlic Turkey Stew
45min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50 min
Squid with Ginger and Soy
40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min