Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g celery, cut in pieces
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 1200 g water
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp dried marjoram (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 Std. 55 Min
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55min
Garlic Turkey Stew
45min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Octopus and Potato Salad
40min
Noodle Soup
35 Min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Garlic mushrooms
20 Min
Quinoa Broth
35 Min