Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g celery, cut in pieces
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 1200 g water
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp dried marjoram (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Stracciatella Soup
30min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min