Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 100 g onions, cut in halves
- 100 g carrots, cut in pieces
- 200 g beetroots, cut in pieces (2 cm)
- 40 g oil
- 150 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g white cabbage, cut in strips
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 513 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 831.8 mg
Alternatieve recepten
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Russian beetroot salad
1h 10min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Pumpkin soup
35 min