Apparaten en accessoires
Traditional Austrian Beef Goulash
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
4 portions
Ingrediënten
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (optioneel)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
32 g
Calorieën
1483 kJ /
354 kcal
Vetten
21 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cook Mode
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sticky Apple Pork Ribs
2u. 30min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1u. 45min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1u. 30min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1u. 25min
Grisons Barley Soup
55min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1u. 45min
Caprese Omelette
30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1u. 20min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Chilli Con Carne
35min
Beef Goulash Soup
1u. 15min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min