Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions, cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
of ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
of dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp meat stock paste, homemade - 200 g water
- 50 g red wine (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash Soup
1h 15min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Grisons Barley Soup
55 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Coconut Prawn Soup
45 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef in Stout
1h 40min