Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions, cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
of ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
of dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp meat stock paste, homemade - 200 g water
- 50 g red wine (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Garlic Turkey Stew
45min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Smoky Pork and Beans
3h
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Beef Goulash Soup
1h 15 min