Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions, cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
of ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
of dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp meat stock paste, homemade - 200 g water
- 50 g red wine (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Mediterranean Chicken
35min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8h 40min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Spaghetti alla Carbonara
30min
Fruity Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Asian-style Beef Stew
2h 30min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min