Apparaten en accessoires
Traditional Austrian Beef Goulash
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
4 portions
Ingrediënten
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (optioneel)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
32 g
Calorieën
1483 kJ /
354 kcal
Vetten
21 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cook Mode
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Egg White Coconut Omelette
45 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min