Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions, cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
of ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
of dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp meat stock paste, homemade - 200 g water
- 50 g red wine (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Janek's Chicken Soup
2h
Coconut Prawn Soup
45 Min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Beef Goulash Soup
1h 15min
Chilli Con Carne
35min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min