Apparaten en accessoires
Traditional Austrian Beef Goulash
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
4 portions
Ingrediënten
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (optioneel)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
32 g
Calorieën
1483 kJ /
354 kcal
Vetten
21 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cook Mode
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Garlic Turkey Stew
45min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1u. 40min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1u. 25min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1u. 30min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Beef Stroganoff
1u.
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Janek's Chicken Soup
2u.
Chilli Con Carne
35min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1u. 50min
Smoky Pork and Beans
3u.
Beef Goulash Soup
1u. 15min