Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 40 g unsalted butter, diced
- oil, for greasing
- 4 medium eggs
- 400 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 400 g water
- 400 g milk
- ¼ tsp ground black pepper
- 450 g smoked haddock, undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)
- 1 bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828.6 kJ / 437.1 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1585.6 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Mushroom Risotto
30min
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Butter Board with Spinach Pesto
10min
Bacon and Cabbage Risotto
1h