Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g lentils
of rice - 2 garlic cloves
- 50 g onions, quartered
- 200 g red peppers, quartered (approx. 2 peppers)
- 50 g olive oil
-
400
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
of tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm) -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g water
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 784 kJ / 187.4 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 483.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Cheesy Triangle Scones
25 min