Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g lentils
of rice - 2 garlic cloves
- 50 g onions, quartered
- 200 g red peppers, quartered (approx. 2 peppers)
- 50 g olive oil
-
400
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
of tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm) -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g water
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 783.9 kJ / 187.4 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 483.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 dk
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Berry Foam
10 dk
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 dk
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Cheesy Triangle Scones
25 Min