Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.4 (29 beoordelingen)

Ingrediënten

Hollandaise Sauce

  • 15 g water
  • 30 g lemon juice
  • 225 g unsalted butter, diced
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste

Salmon, Asparagus and Rice

  • 30 g coriander leaves
    of 30 g fresh parsley leaves
  • 1 lemon, thin peelings of zest only
  • 285 g jasmine rice
  • 1000 g water
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 340 g green asparagus
    of 340 g broccoli florets
  • 450 g fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
  • 1 Tbsp lemon juice

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3778 kJ / 903 kcal
Eiwitten
33 g
Koolhydraten
62 g
Vetten
58 g
Verzadigd vet
32 g
Vezels
1 g
Natrium
672 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten