Compatibele versies
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon and Potatoes
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
Mushroom Cream Sauce
- 100 g shallots, halved
- 10 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g dry white wine
- 50 g double cream
- 200 g cream cheese
- 300 g fresh button mushrooms, sliced
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1137 mg
Alternatieve recepten
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Potato Gratin (TM5)
1h 10min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Seafood Stew with Rice
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Dauphinoise Potatoes
50 min