Compatibele versies
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon and Potatoes
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
Mushroom Cream Sauce
- 100 g shallots, halved
- 10 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g dry white wine
- 50 g double cream
- 200 g cream cheese
- 300 g fresh button mushrooms, sliced
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1137 mg
Alternatieve recepten
Jersey Royal Potato Salad
40min
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
English Brunch
50min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sicilian Prawn Salad
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min