Compatibele versies
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice, Broccoli and Salmon
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g olive oil
- 250 g basmati rice
- 400 g broccoli florets
- olive oil, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (125 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
Chocolate Custard
- 100 g dark chocolate (70% cocoa solids), cut in pieces
- 500 g whole milk
- 40 g caster sugar
- 20 g cornflour
- 1 medium egg
Dill Cream Sauce
- 60 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter
- 400 g single cream
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
of 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optioneel)
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4790 kJ / 1144 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 2289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Geen beoordelingen
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Chilli con Carne
40 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Dauphinoise Potatoes
50 min