
Compatibele versies
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g carrots peeled, cut in pieces (3 cm)
- 140 g shallots halved
- 10 g fresh parsley leaves plus extra for garnishing
- 3 garlic cloves
- 80 g celery stalk cut in pieces (3 cm)
-
60
g celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)
of 60 g parsley root cut in pieces (3 cm) - 30 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1950 g water
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, or to taste
of 3 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp salt
-
250
g prawns, raw, peeled, deveined medium sized (see tip)
of 300 g prawns, raw, peeled, deveined medium sized, frozen, defrosted, patted dry - 60 g unsalted butter cut in pieces
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 17-18 min cooking time
- 50 g white wine
-
150
g fresh green peas
of 150 g frozen green peas - 10 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper plus 2-3 pinches
- 150 g Tortellini, ring-shaped pasta any filling
- 50 g single cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689.5 kcal / 2884.9 kJ
- Eiwitten
- 21 g
- Vetten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 87.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Natrium
- 979 mg