Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic bulb, large
- 2 Tbsp olive oil
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g shallots, halved
- 300 g pearled spelt, washed
- 150 g white wine
-
500
g vegetable stock
of 500 g chicken stock - 150 g single cream
- 2 lemons, finely grated zest and 40 g juice
- 2 Tbsp fresh chives, finely sliced
- fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, for garnishing
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Aubergine and Almond Dip
20 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Guacamole
10 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Salmon Dill Muffins
45min
Speedy Bassara
25 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 godz. 50 min
Guacamole
5min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min