Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic bulb, large
- 2 Tbsp olive oil
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g shallots, halved
- 300 g pearled spelt, washed
- 150 g white wine
-
500
g vegetable stock
of 500 g chicken stock - 150 g single cream
- 2 lemons, finely grated zest and 40 g juice
- 2 Tbsp fresh chives, finely sliced
- fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, for garnishing
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Mushroom Risotto
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Portuguese Leeks
45 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.