Apparaten en accessoires
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
32 pieces
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms40 g
-
boiling water for soaking
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
water1100 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 Tbsp
-
quick polenta500 g
-
unsalted butter diced15 g
-
Gorgonzola diced (1 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pieces
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
194 kJ /
46 kcal
Vetten
2.6 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Leek Quiche
1u. 20min
Pissaladière
1u. 30min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2u. 30min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1u. 25min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2u.
Aubergine Bhurta
30min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1u.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1u. 35min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1u. 5min
Wholemeal Focaccia
2u. 35min
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2u.