Compatibele versies
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 1100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp fine sea salt
- 500 g quick polenta
- 15 g unsalted butter, diced
- 200 g Gorgonzola, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 194 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1 godz. 15 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Sicilian Caponata
30min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Cheese mousse
10 min
Polenta
1hod.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Floating islands
40 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Aubergine and Almond Dip
20min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min