Compatibele versies
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 1100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp fine sea salt
- 500 g quick polenta
- 15 g unsalted butter, diced
- 200 g Gorgonzola, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 194 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40 min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min
Cevapcici
50 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Struffoli (Italy)
1h 10 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min