Apparaten en accessoires
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 50min
16 slices
Ingrediënten
Torte
-
plain flour for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets280 g
-
chestnut purée (see tip)450 g
-
egg yolks from large eggs6
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing100 g
-
dark rum4 Tbsp
-
caster sugar60 g
-
egg whites from large eggs6
-
fine sea salt¼ tsp
Glaze
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets170 g
-
double cream100 g
-
dark rum1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
984 kJ /
237 kcal
Vetten
16.4 g
Koolhydraten
12.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1 godz. 30 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Yoghurt Dressing
5 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Nut Cupcakes
30 min
Rhubarb and Strawberry Juice
45 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Tuna Tapenade
5 min