Compatibele versies
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 90 g caster sugar
- ¼ orange, thin peelings of skin only
- 250 g plain flour
- 175 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 Tbsp water, chilled
- 1 medium egg, beaten
Filling
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- 365 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 25 g orange liqueur
- 85 g unsalted butter, diced
Serving
- 50 g honeycomb
- crème fraîche, for serving
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2580 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 47.3 g
Alternatieve recepten
Chocolate Sauce
5 Min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Muffaletta Squares
2 Std. 20 Min
Strawberry Bavarois
6h
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Raspberry Peach Crumb Cake
2h
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min
Torta Caprese
55 min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3h 5min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min