Compatibele versies
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 90 g caster sugar
- ¼ orange, thin peelings of skin only
- 250 g plain flour
- 175 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 Tbsp water, chilled
- 1 medium egg, beaten
Filling
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- 365 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 25 g orange liqueur
- 85 g unsalted butter, diced
Serving
- 50 g honeycomb
- crème fraîche, for serving
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2580 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 47.3 g
Alternatieve recepten
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Amaretti Crème Brulée
4h 30 min
Caramel Parfait
7h
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30 min
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min