Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Ganache
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 110 g double cream
- 25 g unsalted butter, soft
Macarons
- 250 g caster sugar
- 140 g blanched almonds
- 20 g cornflour
- 15 g cocoa powder
- 3 egg whites, separated the previous day
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 334 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Meringue Stack
7 godz. 30 min
Chocolate Porter Brownies
45min
Choux Pastry
2h
Vanilla Bean Marshmallows
2 Std. 15 Min
Crema catalana
40min
Peanut Butter Cheesecake
5 godz. 40 min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5 godz. 50 min
Cheesecake (baked)
7h 20 min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Croissants
12h
Pink and White Macarons
1h 30min