Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Ganache
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 110 g double cream
- 25 g unsalted butter, soft
Macarons
- 250 g caster sugar
- 140 g blanched almonds
- 20 g cornflour
- 15 g cocoa powder
- 3 egg whites, separated the previous day
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 334 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 Std. 20 Min
Paris Brest
6h 40 min
Choux Pastry
2 Std.
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4h 30min
Pollock Croquettes with Olives
1h 40 min
Profiteroles
2h 15min
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Mini Choux with Strawberries
2h 10min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40 min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Churros
40min