
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp granulated sugar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 200 g mozzarella cheese, cut in pieces (2 cm)
Assembly and Baking
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
Serving
- 1 ½ Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ Tbsp fresh basil leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 100 mg
Alternatieve recepten
Bacon Roly-polies
1h
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 Std. 45 Min
Sweet Breakfast Bread
1 Std. 30 Min
Milk Bread
2 Std. 20 Min
Cheese Straws
30 min
Pesto Star Bread
2h 50min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 Std. 50 Min
Pepperoni Pretzel Bites
1h 45 min
Herb Bread
1h 10min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Estonian Kringle (Estonia)
1hod. 40min
White Finger Rolls
3h 30min