Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp granulated sugar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 200 g mozzarella cheese, cut in pieces (2 cm)
Assembly and Baking
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
Serving
- 1 ½ Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ Tbsp fresh basil leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 100 mg
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Mulled Wine
30 Min
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min
White Finger Rolls
3u. 30min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 Min
Cheese Straws
30 Min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2h 20min
Pistachio Almond Twists
45 Min
Parmesan and Rosemary Buns
1 Std. 45 Min
Rudolph's Mocktail
30 Min
Estonian Kringle (Estonia)
1u. 40min
Herb Bread
1 godz. 10 min