Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp granulated sugar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 200 g mozzarella cheese, cut in pieces (2 cm)
Assembly and Baking
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
Serving
- 1 ½ Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ Tbsp fresh basil leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 100 mg
Alternatieve recepten
Milk Bread
2h 20 min
Pesto Star Bread
2h 50 min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 min
Cheese Straws
30 dk
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2h 20 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Garlic and Thyme Crackers
1 godz. 10 min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2 godz. 5 min
Yule Log
3 godz.
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Estonian Kringle (Estonia)
1u. 40min