Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g milk
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 500 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
3
tsp dried instant yeast (12 g)
of 30 g fresh yeast, crumbled - 1 medium egg
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
Spinach Pesto
- 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g fresh baby spinach
- 20 g fresh basil leaves
- 20 g walnuts
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt (optioneel)
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1235.4 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 268.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 Std. 50 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min