Compatibele versies
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g water, tepid
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 550 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 220 g chorizo, sliced (5 mm)
- 150 g mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
- 100 g sun-dried tomatoes, halved if large
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2091.7 kJ / 499.9 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 781.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Mexican Chicken Ring
55 min
Cheesy Garlic Breadsticks
1h 30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1sa 10 dk
Chicken Enchiladas
1 godz.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Calzone Napoletano
1h 40min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Christmas Dinner Sausage Rolls
1sa 10 dk
Pesto Star Bread
2h 50min