Compatibele versies
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g water, tepid
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 550 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 220 g chorizo, sliced (5 mm)
- 150 g mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
- 100 g sun-dried tomatoes, halved if large
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2091.7 kJ / 499.9 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 781.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 Std.
Mexican Chicken Ring
55min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Cheese and Bacon Pastries
35min
Broccoli and Bacon Tarts
45 Min
Christmas Quesadillas
55min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3h
Cheesy Triangle Scones
25min
Pesto Star Bread
2 godz. 50 min
Cheese Straws
30 Min