Compatibele versies
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g water, tepid
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 550 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 220 g chorizo, sliced (5 mm)
- 150 g mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
- 100 g sun-dried tomatoes, halved if large
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2091.7 kJ / 499.9 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 781.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Cheddar Biscuits
30 min
Chorizo Bread
1h 30min
Mexican Chicken Ring
55min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Family Chicken Galette
1 Std. 55 Min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 Std. 50 Min
Turkish Flatbreads
2 Std. 10 Min
Herb Bread
1h 10min
Cheesecake Brownies
1 Std. 55 Min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min