Reindeer Pear and Caramel Cupcakes

Reindeer Pear and Caramel Cupcakes

4.1 20 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 pieces

Ingrediënten

Caramel Sauce
  • unsalted butter diced
    35 g
  • dark brown sugar
    65 g
  • double cream
    40 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
Cupcakes
  • pears firm, peeled, cored, cut in pieces
    250 g
  • unsalted butter diced
    100 g
  • soft dark brown sugar
    100 g
  • medium eggs
    2
  • self-raising flour
    300 g
  • milk
    250 g
  • baking powder
    1 tsp
  • ground cinnamon (optioneel)
    2 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
Caramel Buttercream
  • sugar
    150 g
  • unsalted butter diced
    75 g
Assembly
  • mini salted pretzels broken in 2, for decorating
    12
  • coloured chocolate sweets red
    12
  • edible cake decorations (eyes)
    24

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Natrium 483.4 mg
Eiwitten 5.8 g
Calorieën 1845.1 kJ / 441 kcal
Vetten 20.6 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 12.5 g
Koolhydraten 61.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...