Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel Sauce
- 35 g unsalted butter, diced
- 65 g dark brown sugar
- 40 g double cream
- ¼ tsp fine sea salt
Cupcakes
- 250 g pears, firm, peeled, cored, cut in pieces
- 100 g unsalted butter, diced
- 100 g soft dark brown sugar
- 2 medium eggs
- 300 g self-raising flour
- 250 g milk
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp natural vanilla extract
Caramel Buttercream
- 150 g sugar
- 75 g unsalted butter, diced
Assembly
- 12 mini salted pretzels, broken in 2, for decorating
- 12 coloured chocolate sweets, red
- 24 edible cake decorations (eyes)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1845.1 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 483.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Melting Snowman Biscuits
3u.
Chocolate Lava Cookies
1hod. 40min
Digger Construction Cake
3u.
Gingerbread House
1 Std. 10 Min
Strawberry Olive Oil Cake
1 Std. 35 Min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Peanut Milk and Patties
8 Std. 55 Min
Light Blue Dyed Eggs
55 Min
Bloody Almond Finger Biscuits
2h
Brain Cupcakes
1hod. 40min
Drip Candle Cake with Funfetti Sponge
3u.
Jam Sandwich Biscuits
2 Std. 15 Min