Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- unsalted butter, for greasing
- 375 g unsalted butter, diced
- 375 g caster sugar
- 6 large eggs
- 375 g self-raising flour
- 50 g whole milk
- 1 tsp baking powder
- 1 ½ tsp natural vanilla extract
Swiss Meringue Buttercream
- 6 egg whites, from large eggs
- 350 g caster sugar
- 500 g unsalted butter, soft, diced (see tip)
- 1 tsp natural vanilla extract
- yellow food colouring gel (see tip)
Decoration
- 350 g jelly sweets, mixed, or sweets of choice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2618.6 kJ / 625.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 287.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta alla Nerano
40min
Biscoff Cheesecake
6h 20 min.
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 Min
Banana Bread
1h 50min
Vanilla Cupcakes
1 Std. 10 Min
Number Cake
2u.
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9h 15 min
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min
Jam Sandwich Biscuits
2h 15min
Sugar and Spice Cookies
1u. 40min
Chicken Nuggets and Chips
1u. 15min
Cheesy Triangle Scones
25min