Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- unsalted butter, for greasing
- 375 g unsalted butter, diced
- 375 g caster sugar
- 6 large eggs
- 375 g self-raising flour
- 50 g whole milk
- 1 tsp baking powder
- 1 ½ tsp natural vanilla extract
Swiss Meringue Buttercream
- 6 egg whites, from large eggs
- 350 g caster sugar
- 500 g unsalted butter, soft, diced (see tip)
- 1 tsp natural vanilla extract
- yellow food colouring gel (see tip)
Decoration
- 350 g jelly sweets, mixed, or sweets of choice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2618.6 kJ / 625.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 287.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Decadent Dark Chocolate Brownies
1j 55 menit
Flourless Gianduja Cake
2u. 40min
Gluten-free Blondies
1h 20 min
S'mores Strawberry Dessert Pizza
1h 30min
Brownies
50min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min
Jam Sandwich Biscuits
2h 15min
Calzone Napoletano
1h 40min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Fudgy chocolate cake
50min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min