Gluten-free Sponge Cake
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Sponge Cake

4.5 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • oil, for greasing
  • 100 g millet (see tip)
  • 150 g white short grain rice (see tip)
  • 1 tsp gluten-free baking powder
  • 5 medium eggs
  • 200 g caster sugar

Voeding
per 1 slice
Calorieën
882.4 kJ / 210.9 kcal
Eiwitten
5.7 g
Koolhydraten
39.5 g
Vetten
3.3 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
0.9 g
Natrium
78.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten