Gluten-free Sponge Cake

Gluten-free Sponge Cake

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
10 slices

Ingrediënten

  • oil for greasing
  • millet (see tip)
    100 g
  • white short grain rice (see tip)
    150 g
  • gluten-free baking powder
    1 tsp
  • medium eggs
    5
  • caster sugar
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 78.3 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 882.4 kJ / 210.9 kcal
Vetten 3.3 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 39.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...