Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fruit Filling
-
150
g fresh raspberries
of 150 g frozen raspberries - 300 g peaches, peeled, sliced (2 cm) (approx. 3-4 peaches)
- 1 Tbsp cornflour
Crumble Cake
- 320 g plain flour
- 170 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 280 g granulated sugar, plus 1 Tbsp for sprinkling
- 40 g flaked almonds
- 100 g sour cream
- 100 g milk
- 1 large egg
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp vanilla extract
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2327 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 76.9 g
- Vetten
- 24.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry and Coconut Cake
1 godz. 50 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Almond and Vanilla Dessert Cake
2 godz.
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 Std. 10 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1hod. 5min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Carrot Cake
2h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min