Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 300 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets
- 300 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 5 large eggs
- 3 egg yolks, from large eggs
- 125 g golden caster sugar
- 40 g rice flour
- 40 g cocoa powder (see tip)
Buttercream Icing
- 225 g unsalted butter, diced
- 300 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g cocoa powder
- 125 g double cream
- 30 g caramel sauce
Decoration
- black food colouring gel (see tip)
- 80 g fondant icing, white, ready to roll
- water, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1910 kJ / 456.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 47.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Gnocchi with Courgettes (TM6)
20min
Orange Squash
15 Min
Carrot Rice
1h 20min
Soft Fresh Cheese
15h 20min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1 godz. 15 min
Homemade Malted Milk Powders
5 min
Seafood Pozole
1 godz. 15 min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Cappuccino Milkshake
10 min
Chocolate Batik Cookies
45min