Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 300 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets
- 300 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 5 large eggs
- 3 egg yolks, from large eggs
- 125 g golden caster sugar
- 40 g rice flour
- 40 g cocoa powder (see tip)
Buttercream Icing
- 225 g unsalted butter, diced
- 300 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g cocoa powder
- 125 g double cream
- 30 g caramel sauce
Decoration
- black food colouring gel (see tip)
- 80 g fondant icing, white, ready to roll
- water, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1910 kJ / 456.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 47.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 godz. 5 min
Peanut Butter Cheesecake Dip
5min
Strawberry Olive Oil Cake
1sa 35 dk
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1sa 10 dk
Hamantaschen
1 godz. 55 min
Peanut Milk and Patties
8hod. 55min
Tiered Mermaid Tail Cake
Geen beoordelingen
Varoma Pizza
1 godz.
Chocolate Chip Scones with Raspberry Jam
50 min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1sa 10 dk
Classic Banana Bread
1h 25min