Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 300 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets
- 300 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 5 large eggs
- 3 egg yolks, from large eggs
- 125 g golden caster sugar
- 40 g rice flour
- 40 g cocoa powder (see tip)
Buttercream Icing
- 225 g unsalted butter, diced
- 300 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g cocoa powder
- 125 g double cream
- 30 g caramel sauce
Decoration
- black food colouring gel (see tip)
- 80 g fondant icing, white, ready to roll
- water, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1910 kJ / 456.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 47.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Strawberries and Cream Popsicles
8h 15 min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 Std. 10 Min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30 min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5 godz. 50 min
Traditional Fried Rice
Geen beoordelingen
Baby-friendly Creamy Chicken, Broccoli and Spinach Pasta
40min
Popcorn Ice Cream Dessert
9h 25 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min