Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g rye flour
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried instant yeast - 340 g water
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye Bread
6 Std. 5 Min
Anchovy Breadcrumbs
5 Min
Wholemeal Pitta
1h 35 min
Rye Bread Rolls
4h
Apple Buckle Cake (TM6)
2h
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 Std. 50 Min
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Yoghurt Bread
2h
Spanish Tortilla
1 Std.
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min