
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water plus extra for boiling eggs
- 4 smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper plus extra for serving
- 200 g fine asparagus woody ends removed
- 4 medium eggs cold
- 4 slices bread (see tip)
- salted butter for toast (optioneel)
- 200 g crème fraîche for serving
- 1 lemon cut in wedges, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406.4 kcal / 1700.5 kJ
- Eiwitten
- 42.8 g
- Vetten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Natrium
- 1322.1 mg