Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • water plus extra for boiling eggs
    500 g
  • smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
    4
  • fine sea salt
    4 pinches
  • ground black pepper plus extra for serving
    4 pinches
  • fine asparagus woody ends removed
    200 g
  • medium eggs cold
    4
  • bread (see tip)
    4 slices
  • salted butter (optioneel) for toast
  • crème fraîche for serving
    200 g
  • lemon (optioneel) cut in wedges, for serving
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1322.1 mg
Eiwitten 42.8 g
Calorieën 1700.5 kJ / 406.4 kcal
Vetten 17.6 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 18.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...