Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, plus extra for boiling eggs
- 4 smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 200 g fine asparagus, woody ends removed
- 4 medium eggs, cold
- 4 slices bread (see tip)
- salted butter, for toast
- 200 g crème fraîche, for serving
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700.5 kJ / 406.4 kcal
- Eiwitten
- 42.8 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1322.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Keine Bewertungen
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Pickled Red Onions
1h 50 min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Stracciatella Drinking Yoghurt
12h
Pink Lemonade
30min