Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)
- 1 lemon, juice of ½ and 4 slices (5 mm)
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g fresh parsley leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 4 garlic cloves
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, 30 g oil reserved
- ½ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 469.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Sumac-spiced Houmous
5min
Broccoli and Apple Salad
5min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Carrot and Coconut Salad
5min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min