Baked Salmon with Spiralized Courgettes

Baked Salmon with Spiralized Courgettes

4.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
    800 g
  • salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)
    4
  • lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing
    20 g
  • garlic cloves
    4
  • sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved
    100 g
  • ground cayenne pepper (optioneel)
    ½ tsp
  • water
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 469.5 mg
Eiwitten 36.6 g
Calorieën 1753 kJ / 419 kcal
Vetten 21 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 22.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...