Compatibele versies
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 7 spring onions, cut in pieces
- 70 g sunflower oil
- 1 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 4 chicken thighs, skin on, bone in, corn fed (approx. 160 g each)
- 300 g white long grain rice
- 400 g fine green beans, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3806.3 kJ / 909.7 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 50.5 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 764.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Peppers and Rice
1h
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Egg Fried Rice
35 min
Pasta alla Nerano
40 min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1h 45 min
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10 min