Tomato and Mushroom Spaghetti

Tomato and Mushroom Spaghetti

3.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    25 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    ½ - 1 tsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chilli flakes (optioneel) (to taste)
    1 pinch
  • bacon lardons (optioneel)
    100 g
  • tinned button mushrooms, sliced drained
    80 g
  • passata
    300 g
  • water
    550 g
  • dried spaghetti
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 469.1 mg
Eiwitten 11.7 g
Calorieën 1536.6 kJ / 367.3 kcal
Vetten 7.5 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 63.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...