Baked Eggs on Spiralized Vegetables

Baked Eggs on Spiralized Vegetables

5.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
    400 - 450 g
  • sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width
    200 - 250 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • olive oil plus 10 g
    3 Tbsp
  • onions quartered
    80 g
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • mushrooms sliced (1 cm)
    100 g
  • harissa paste to taste
    ½ - 1 tsp
  • large eggs
    4
  • dried chilli flakes to taste
  • ground black pepper to taste

Voeding per 1 portion

Calorieën 291.8 kcal / 1220.6 kJ
Eiwitten 11.5 g
Vetten 19.5 g
Koolhydraten 18 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 4 g
Natrium 422.7 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...