Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 450 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
- 200 - 250 g sweet potato, ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 3 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 80 g onions, quartered
- 2 sprigs fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 100 g mushrooms, sliced (1 cm)
- ½ - 1 tsp harissa paste, to taste
- 4 large eggs
- dried chilli flakes, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1220.6 kJ / 291.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 422.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Pasta alla Nerano
40min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Soft Fresh Cheese
15 Std. 20 Min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10 min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min