Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, peeled, cut in batons (7 cm long)
- 40 g olive oil
- 60 g maple syrup
- 4 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 658.3 kJ / 157.4 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 495.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Apple Salad
5 dk
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Mushroom Wellington
2h 20min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 dk
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 godz. 40 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Cheesy Triangle Scones
25 min