Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
TM5 TM6

Roast Potatoes with Rosemary and Garlic

4.8 (395 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g water
  • 1000 g potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)
  • 4 Tbsp vegetable oil
  • coarse sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 5 - 6 garlic cloves, lightly crushed, to taste
  • 4 sprigs fresh rosemary, leaves only

Voeding
per 1 portion
Calorieën
892.4 kJ / 213.3 kcal
Eiwitten
3.5 g
Koolhydraten
30.2 g
Vetten
9.6 g
Verzadigd vet
1.4 g
Vezels
3.8 g
Natrium
14 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten