Roast Potatoes with Rosemary and Garlic

4.8 470 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

  • water
    500 g
  • potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)
    1000 g
  • vegetable oil
    4 Tbsp
  • coarse sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • garlic cloves lightly crushed, to taste
    5 - 6
  • fresh rosemary leaves only
    4 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 14 mg
Eiwitten 3.5 g
Calorieën 892.4 kJ / 213.3 kcal
Vetten 9.6 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 30.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...