Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1475 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 669 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Peppers and Rice
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1h
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min