Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish Coating
-
80
g cornmeal, coarsely ground
of polenta - ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt
Honey Lime Mayonnaise
- 150 g mayonnaise
- 50 g runny honey
- 1 lime, finely grated zest only
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Honey Lime Slaw
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, halved, deseeded, to taste
- 10 g fresh coriander leaves
- 200 g red cabbage, cored, cut in pieces (3 cm)
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
Assembly
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. cod, pollock)
- 1 large egg, beaten
- vegetable oil, for frying
- 4 bread rolls, sliced open and lightly toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3691 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 Std.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Cheeseboard Spaghetti
45 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Halloumi Salad
20 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min