Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish Coating
-
80
g cornmeal, coarsely ground
of polenta - ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt
Honey Lime Mayonnaise
- 150 g mayonnaise
- 50 g runny honey
- 1 lime, finely grated zest only
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Honey Lime Slaw
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, halved, deseeded, to taste
- 10 g fresh coriander leaves
- 200 g red cabbage, cored, cut in pieces (3 cm)
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
Assembly
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. cod, pollock)
- 1 large egg, beaten
- vegetable oil, for frying
- 4 bread rolls, sliced open and lightly toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3691 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Halloumi Salad
20 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Mexican Stuffed Peppers
45min
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 Std.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Chicken Enchiladas
1 Std.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 Std.
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min