Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish Coating
-
80
g cornmeal, coarsely ground
of polenta - ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt
Honey Lime Mayonnaise
- 150 g mayonnaise
- 50 g runny honey
- 1 lime, finely grated zest only
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Honey Lime Slaw
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, halved, deseeded, to taste
- 10 g fresh coriander leaves
- 200 g red cabbage, cored, cut in pieces (3 cm)
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
Assembly
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. cod, pollock)
- 1 large egg, beaten
- vegetable oil, for frying
- 4 bread rolls, sliced open and lightly toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3691 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1h
Halloumi Salad
20 Min
Fish Tacos
45min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min