Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g blanched almonds
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Béchamel sauce
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 1000 g whole milk
- 80 g plain flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
Assembly
- 17 dried lasagne pasta sheets, (approx. 500 g)
- water, for cooking pasta
- fine sea salt, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- 17 slices back bacon, smoked (approx. 200 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3340.2 kJ / 798.3 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 84.5 g
- Vetten
- 38.7 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken Enchiladas
1h
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1h
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min