Mushroom Wellingtons

Mushroom Wellingtons

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
4 portions

Ingrediënten

Quick Puff Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    250 g
  • unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
    250 g
  • water ice cold
    110 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Wellingtons
  • dried porcini mushrooms
    20 g
  • water boiling, for mushrooms
  • fresh portobello mushrooms
    4
  • garlic cloves to taste
    2 - 3
  • chestnut mushrooms halved
    150 g
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil plus 2 Tbsp for frying
    30 g
  • fresh baby spinach
    60 g
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • Camembert thinly sliced (1 cm)
    200 g
  • large egg beaten
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1100 mg
Eiwitten 23 g
Calorieën 3295 kJ / 792 kcal
Vetten 55 g
Verzadigd vet 30 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...