Compatibele versies
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red Cabbage
- 60 g onions, quartered
-
40
g lard
of unsalted butter, diced - 500 g red cabbage, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g apples, cored, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 g sugar
- 30 g red wine vinegar
- 150 g water
- 100 g red wine
- 1 dried bay leaf
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground allspice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 juniper berries
Bread Dumplings
-
300
g slightly stale bread rolls, cut in pieces (1 cm)
of slightly stale white bread, cut in pieces (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions, quartered
- 25 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 220 g milk
- 3 medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef Goulash and Steamed Dumplings
- 30 g plain flour
- 250 g water
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, quartered
-
30
g oil
of clarified butter - 750 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée (concentrated)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g red wine
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
of caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
of 2 cloves -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 heaped Tbsp currant jelly
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2795 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1922 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Spaghetti Carbonara
25min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Peppercorn Sauce
30 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Dauphinoise Potatoes
50min