Compatibele versies
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red Cabbage
- 60 g onions, quartered
-
40
g lard
of unsalted butter, diced - 500 g red cabbage, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g apples, cored, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 g sugar
- 30 g red wine vinegar
- 150 g water
- 100 g red wine
- 1 dried bay leaf
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground allspice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 juniper berries
Bread Dumplings
-
300
g slightly stale bread rolls, cut in pieces (1 cm)
of slightly stale white bread, cut in pieces (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions, quartered
- 25 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 220 g milk
- 3 medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef Goulash and Steamed Dumplings
- 30 g plain flour
- 250 g water
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, quartered
-
30
g oil
of clarified butter - 750 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée (concentrated)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g red wine
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
of caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
of 2 cloves -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 heaped Tbsp currant jelly
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2795 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1922 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10min
Chicken Étouffée
45min
Spaghetti Carbonara
25min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 godz. 10 min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 godz. 10 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Lamb Kebobs
3 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min