Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potato Tortilla
- 200 g onions, quartered
- 200 g extra virgin olive oil
- 400 - 600 g potatoes, peeled and thinly sliced
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 6 large eggs
Salsa
- 200 - 250 g onions, quartered
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 Tbsp tomato purée
- 100 g white wine
- 300 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground cloves
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable pasta sauce
40min
Apple Crumble and Custard
4 godz.
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Leftover Curry
1h 10min
Mashed Potatoes
45 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Chicken Pad Thai
20min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Aubergine Bhurta
30 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Red Pepper Houmous
5 min