Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 5 anchovy fillets, in oil
- 2 pinches dried oregano
- 100 g pitted black olives
-
400
g tinned chopped tomatoes
of ripe tomatoes, diced - 850 g water
- 500 g dried spaghetti
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Pasta Amatriciana
30 min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 godz.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Puttanesca Penne
50 Min