Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)

Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)

4.3 222 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli halved
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • tomato purée
    2 Tbsp
  • pickled capers drained, rinsed
    1 Tbsp
  • anchovy fillets, in oil
    5
  • dried oregano
    2 pinches
  • pitted black olives
    100 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
    ripe tomatoes, diced
  • water
    850 g
  • dried spaghetti
    500 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 17 g
Calorieën 2000 kJ / 476 kcal
Vetten 96 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...