Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 5 anchovy fillets, in oil
- 2 pinches dried oregano
- 100 g pitted black olives
-
400
g tinned chopped tomatoes
of ripe tomatoes, diced - 850 g water
- 500 g dried spaghetti
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 Min
Prawn Saganaki
35min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Pasta Amatriciana
30min
Pasta alla Puttanesca
35min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Puttanesca Penne
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.